fbpx

Bojan Petričević

Posle diplomiranja grafičkog dizajna, kratko sam radio u toj struci, uglavnom kao freelancer, ali sam počeo da radim kao nastavnik likovnog u osnovnoj školi i tu sam već deset godina. Sve te godine znao sam da škola nije pravo mesto za kanalisanje moje kreativne energije. Dok sam radio za druge ljude, video sam mnogo stvari koje nikada ne bih želeo da se dogode svojim bračnim parovima, tako da sam posle nekoliko godina rada na taj način bio odlučniji nego ikad da napravim korak i počnem da pričam priče na način da svako ljubavni par zaslužuje.

Sa kamerom u rukama, moj tim i ja nastojimo da ispričamo najlepšu moguću priču o venčanju i stvorimo uspomenu za ceo život.

ŠTA ME ČINI DRUGAČIJIM?
Vaše venčanje je priča, tačnije veoma posebna, a za nas je ta priča scenario za romantičnu bajku koju pravim sa vama dvoje kao glavnim glumcima. Vaš posao je da se volite, a ostalo je naše.

Naš stil je isti kao i moja misija: da uhvatimo trenutak i ugradimo emociju u naše filmove i fotografije. Koristimo sva svoja čula (čak i šesto) da pronađemo okvir koji vredi uhvatiti. Čak i kada mislite da nas nema i da nam nešto nedostaje, pogledajte iznad sebe, možda visimo sa plafona sa kamerom u rukama. 🙂

Pratite me na:

Leave a Reply