fbpx

O nama - SkyBook Studio - Izrada photobookova

SkyBook studio je nastao iz druge generacije fotografa koja se bavila fotografijom preko 40 godina. Naša specijalnost je proizvodnja photobook-ova i raznih printova. Tokom poslovanja smo se vodili tendencijom konstantnog usavršavanja i praćenja najsavremenijih svetskih trendova u fotografiji. Celokupan proces izrade se obavlja kod nas, od samog printa fotografija u tnašoj najsavremenijoj foto laboratoriji do ručnog kreiranja korica, lepljenja listova i završne obrade i personalizacije gde se svakom photobooku posvećuje posebna pažnja u procesu proizvodnje.

Rastući broj klijenata fotografa i agencija iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Hrvatske su najbolji dokaz našeg uspeha i kvaliteta proizvoda.

Trudimo se da sa fotografima i agencijama koji su naši partneri zajedno napredujemo, jer je to siguran put do zajedničkog uspeha i novih zadovoljnih klijenata. Veliki odabir materijala i opcija peronalizacije olakšava put u kreiranju brenda po kome ćete biti prepoznatljivi, jedinstveni i dati svoj lični pečat.