fbpx

Bojana Doganjić

Bojana je bivša odbojkašica koja je zbog mnogih putovanja uvek imala fotoaparat da zabeleži najvažnija dešavanja i nove predele. Svoju strast za sportom je malo po malo prenosila na fotografiju tako da kada je prestala da se bavi jednom profesijom prešla je u drugu kao da je to sasvim prirodna stvar.

Drugarice su dobijale decu ali niko nije imao tu naviku da ih fotografiše u ranom uzrastu tako da se Bojana sama pozivala 🙂 i beležila te momente, shvatajući koliko su važni i kako će brzo proći. Nije puno vremena trebalo da oseti koliko prelepe energije to donosi a svaka lepa emocija rađa nove ideje. Od tada kreće svakodnevno učenje o bebama i o fotografiji, iako je to tada izgledalo prilično daleko i nemoguće danas su većina njenih klijenata novorošene bebice mlađe od 14 dana koje sa porodicama dolaze na prvi foto session.

Uvek joj je izazov da od ljudi koji nisu vični poziranju izvuče ono najspontnije, da se mala deca osećaju opušteno i da im fotografisanje ostane u sećanju kao jedno prelepo iskustvo.

Upravo tada uhvati onaj osmeh i sjaj u oku koji zrači.

Bojana sakuplja najlepše momente porodice, trudnoću, rođenje beba kao i njihovo odrastanje i pretvara ih u jednu čarobnu priču. Sve te jake emocije među roditeljima i decom se pretaču kroz nežne kadrove i boje i ostaju kao uspomena za generacije koje dolaze.

Veliku zahvalnost oseća zbog te neverovatne privilegije.

Više informacija možete videti na sajtu – madrinafotos.com

Pratite me na:

Leave a Reply