fbpx

Odlaganje Pro-Photo event-a!

Poštovani prijatelji, saradnici i partneri,

Saopštavamo da smo usled opasnosti od širenja Covid-19 virusa odložili planirani događaj i naše okupljanje i druženje na Pro-Photo event-u.

Na ovoj stranici ćemo objaviti informacije o novom terminu.

Nadamo se da se vidimo uskoro, do tada, čuvajte se i budite odgovorni prema sebi i drugima.

pro-photo-fb

Predavači:

madrina-fotos-profoto

Madrina fotos

Baby & Kids Photography

Madrina fotos je začeta iz ideje najboljih drugarica da fotografijom stvaraju uspomenu na detinjstvo i porodicu, svima onima koji to požele. Bojana Doganjić, fotograf, uz pomoć bliskih prijateljica i saradnika, ideju sprovodi u delo dugi niz godina.

Veliki broj porodica nam je prepustilo da na kreativan način sačuvamo njihove životne trenutke i zabeležimo najlepše momente novorođenih beba. Ozareni izrazi lica roditelja kada vide gotove fotografije pričinjavaju nam najveće zadovoljstvo i velika su nam inspiracija.

Ono sto nam je najvažnije je da svako provede lep i opušten dan sa svojom decom, a mi ćemo ispričati vašu priču i prikazati lepotu vaših odnosa kroz detalje i igru svetlosti. Svako fotografisanje je jedinstveno i neponovljivo, a zajednički cilj nam je da taj dan uživamo.

Benedetto-Lee--Midhat-Mulabdi-profoto

Benedetto Lee

Wedding Photography

Moje ime je Midhat, a na italijanskom jeziku Benedetto, možete me samo nakratko nazvati Mido. Živeo sam u Italiji kao dete, a moje italijansko ime, što znači „blagoslovljeno“, kasnije je postalo i moje poslovno ime, jer ono definiše kako se osećam prema svojoj porodici, prijateljima i fotografiji. Volim da upoznam nove ljude i putujem da fotografiram prepoznatljiva venčanja i jedinstvene kulture. Imam sreću da imam umetnost i strast koji mi pomažu da spojim ove stvari.

Čak i ako mi mozak ide milion milja na sat, na površini ostajem miran i povezan sa trenutkom. Ja ću biti verovatno najudobnija osoba na dan venčanja … osim kada počne zabava. Rođen sam u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Živeo sam u Italiji nekoliko godina i trenutno se nalazim u Hrvatskoj. Tečno govorim engleski i italijanski jezik, a nešto manje francuski i španski. Učim njemački jezik, ali trenutno zvučim kao motor malog čamca koji ponestane goriva. Studirao sam na Muzičkoj akademiji. Sviram klavir, bubnjeve i marimbu. Volim dobru hranu, espresso kafu, sunce i more. I ja volim zimu i sneg, ali samo u Alpama ili pored kamina. Najviše volim da upoznam nove ljude, nove kulture i samo obožavam dobru priču, osobu, mesto ili nešto sa malo karaktera, šarma i ćudljivosti.

ivan-minic-02-profoto

Ivan Minić

Marketing Expert

Profesionalnu karijeru gradi od 2001. godine, a 2002. osniva Burek.com, najveću internet zajednicu na ovim prostorima sa više od 2.200.000 članova, i igru znanja i strategije Conquiztador. Prodao udeo u firmi investitorima iz Mađarske sa nepunih 23. godine i dobio prvu investiciju za online projekat okrenut lokalnom tržištu na ovim prostorima.
Kao dizajner, developer i project manager radio je na više od 350 projekata za klijente iz 28 zemalja, u poslednjih nekoliko godina kao deo Simplicity.rs tima. Kao konsultant u oblasti internet marketinga, sarađivao sa više od 50 najpoznatijih svetskih brendova u vezi njihovog nastupa na lokalnom tržištu. U saradnji sa Telenor Srbija osmislio je i pokrenuo MojaFirma.rs.
Organizovao i suorganizovao mnoštvo stručnih skupova, od 2002. na ovamo, uključujući i Blogomaniju ’13, koja je okupila više od 1000 ljudi iz regiona oko teme elektronskog poslovanja i digitalnog marketinga na Kopaoniku. Prethodnih godina pomaže strukovnoj organizaciji – IAB Serbia, u organizaciji događaja. Javno govori na temu preduzetništva, marketinga i razvoja poslovanja i samozapošljavanja.
Blog For The Win, na kome piše na prethodno navedene teme, više puta je proglašavan jednim od najboljih u regionu. Piše i za NetokracijuSportske.netBeforeAfterJužneVesti, a povremeno kao fotograf i snimatelj ilustruje sportske priče lokalnog izdanja Vice-a i SportKlub-a.
Od septembra 2015. godine izabran je za Zamenika predsednika Konferencije suosnivača Registra nacionalnog internet domena Srbije, a od 2019. godine je član Upravnog odbora fondacije. Od juna 2016. pokreće sa partnerima servis MojaPijaca.rs. U decembru 2016. predsedava stučnim žirijem srpskih IAB MIXX awards, lokalnog izdanja jedinog globalnog takmičenja koje je 100% – digital.
Od februara 2017. godine predaje na Fakultetu za medije i komunikacije predmet Upravljanje digitalnim projektima.
Od januara 2019. godine uređuje i vodi podcast Pojačalo.

Agenda

12-13h Akreditacija
Uskoro više informacija

Prijatelji Event-a